Vi är en boutiquebyrå med digitala specialister

RODR hjälper till med strategi, utförande och medieköp i varje kanal och ser till att ditt företag får mest effekt för varje investerad krona. Analys och A/B-testning är centralt för oss när vi provar oss fram till vad som funkar bäst för att nå dina affärsmål.

Vi jobbar med datadrivna metoder, den senaste teknologin på marknaden och har den rätta verktygslådan för att driva din digitala affärsutveckling framåt. Vi kan till exempel hjälpa till med att öka tillväxt, ROI eller försäljning.

Vad menar vi med boutiquebyrå? RODR är helt enkelt en mindre, snabbrörlig byrå med fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet. 

Byrån startades i Stockholm av Per Burman som har lång erfarenhet som digital marknadsförare, både på byrå- och kundsidan. Per har också utbildat hundratals företag med sina föreläsningar på Google Digitalakademin och Nordic Tech Institute. Han har genom åren varit ansvarig för den digitala marknadsföringen åt flera av Sveriges största ehandelsbolag och hjälpt start-up’s med expansion och tillväxtfrågor.

RODR samarbetar med ett stort nätverk av frilansande specialister och kan därför erbjuda all spetskompetens under samma tak. Du som kund slipper jobba i silos mellan olika kanaler och kan spara både tid och resurser.

Per Burman RODR

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra metoder och hur vi kan ta oss an ditt företags utmaningar.

Kontakta oss